OSSHE ka dhënë njoftimin se sot një pjesë e Tiranës nuk do të furnizohet me energji elektrike.

Zona e ‘Pazarit të Ri’ nuk do të ketë energji; preket më shumë zona mes rrugëve ‘Qemal Stafa’ dhe ‘Shenasi Deshnica.

OSSHE jep edhe arsyen pse: Do të punohet te kabina ‘FAn Noli për automatizimin (smart grid) nga ora 09,00 deri 13,00

Veritas.com.al