Presidenti Trump sugjeroi në një intervistë me FOX News se momentumi në zgjedhjet afatmesme është zhvendosur drejt republikanëve për shkak të fushatës denigruese të “turpshme” të demokrateve kundër Brett Kavanaugh gjatë seancave të tij të konfirmimit në Gjykatën e Lartë …

“Unë mendoj se po veprojmë me të vërtetë mirë,” tha Trump për FOX News ‘Shannon Bream në “FOX News @ Night” të mërkurën.

“Po shikoj në votat dhe garat për Senatin që menduam se nuk do të kishim aspak qellimin ti kundërshtonim tani qe po fitojmë … Shumë e rëndësishme, po shikoj të njëjtën gjë në Sallë. Shumë ka të bëjë me abuzimin e tmerrshëm tani-gjyqtari Kavanaugh vuajti nga duart e këtyre demokratëve javën e kaluar, ishte e turpshme, ishin bere absolutisht të çmendur, ata c’nderuan partinë e tyre dhe u turpëruan “.

Në një intervistë të gjatë, Trump tha se planifikon të njoftojë një pasardhës për ambasadoren amerikane që po largohet nga Kombet e Bashkuara Nikki Haley gjatë “javës ose dy javëve të ardhshme” dhe ka devijuar kritikën për mbajtjen e një tubimi në Pensilvani të njëjtën ditë kur Uragani Michael u fut përmes Panhandle Florida.

Veritas.com.al/