Presidenti Trump thërret me emër disa republikanë që humbën garat e tyre të rizgjedhjes, duke thënë se ata nuk e përfshine atë në zgjedhjet afatmesme, duke përfshirë, vëren ai, një kongresiste që kërkoi ndihmën e tij në lirimin e një pengu amerikan: “Shumë keq . ”

Gjatë një konference shtypi të mërkurën, Presidenti Trump deklaroi se republikanët që vendosën të qëndronin larg prej tij “bënë shumë keq. Nuk jam i sigurt nese duhet të jem i lumtur apo i trishtuar, por unë ndihem mirë “.

Trump deklaroi, “Nga ana tjetër, keni pasur disa që vendosën të – le të qëndrojmë larg, le të qëndrojmë larg. Ata bënë shumë keq. Nuk jam i sigurt nese duhet të jem i lumtur apo i trishtuar, por unë ndihem mirë “.

 Ai në mënyrë specifike përmendi Carlos Curbelo, Mike Coffman, dhe Mia Love.

Trump pastaj përmendi Barbara Comstock, por tha se nuk e fajëson atë që nuk e perfshiu.

Trump gjithashtu përmendi Peter Roskam, Erik Paulsen, Bob Hugin dhe John Faso.

Veritas.com.al/