Presidenti Recep Tayyip Erdogan ditën e Hënë mori pushtetin më të madh që ka pasur deri më sot ndonjë lider i Turqisë në shumë dekada. Të hënën ai u betua në mandatine  dytë presidencial, në një regjim që sipas kundështarëve është denoncuar si “regjim i një personi”.

Erdogan, i cili ka transformuar Turqinë në 15 vjet të qeverisjes së tij, e pëshkroi ndruyshimin si “fillim i ri” në historinë e vendit dhe premtoi se do të jetë president i 81 milionë turqve.

Veritas.com.al

36818844_911139429071403_7545552000499318784_n

36895763_911139349071411_8171852781666172928_n