Gruaja e parë amerikane, Melania Trump, u detyrua të ulet. Tym dhe erë djegieje në bord: ulet në një aeroport ushtarak

Melania Trump  eshte detyruar ne një ulje emergjence.E gjitha për shkak të pranisë së tymit në avionin që po e transportonte.

Zonja e parë, sipas asaj që doli në këto minuta, u ul në bazën ushtarake në Andrews, Maryland.

Komandanti i aeroplanit kishte zgjedhur uljen emergjente pasi pa tym në bord dhe ka ndjerë erën e djegies.

E gjithë kjo, sipas informacioneve të para, duhet të ishte për shkak të një difekti teknik.

Çdo gjë kishte ndodhur disa minuta pas ngritjes, kështu që piloti kishte bërë një ndryshim të “kursit” dhe është kthyer në bazë.

Veritas.com.al/