Nga: CNN/

Uragani tmerrësisht i fuqishëm i Kategorisë 4, Michael, duket se do të jetë uragani më i fortë në historinë e uraganëve, që do të godasë Florida Panhandle ditën e Mërkurë, që do te kapë papritur disa dhe duke i lënë zyrtarët të alarmuar dhe të shqetësuar pse nuk bënë më parë evakuimin e njerëzve: Është koha për ta pranuar!

“Çfarë po përpiqemi të komunikojmë me popullatën tonë është: Yu e keni marrë vendimin tuaj. Por është koha që të uleni e të pranoni evakuimin për të kapërcyer këtë stuhi”, tha kryetari i Bashkisë i Tallahassee, Andreë Gillum, ditën e Mërkurë në mëngjes.

Uragani Michael është ekstremisht i rrezikshëm dhe mund të forcohet më shumë para se të shkarkohet në brigjet e ‘Panama City Beach’, sot pasdite, tha meteorologu i CNN, Chad Myers.

Veritas.com.al/