Partia e presidentit Volodymyr Zelensky duket se ka fituar bindshëm zgjedhjet e parakohshme, duke konsoliduar kështu pozitat e ti në pushtet.

Exit poll- et sugjerojnë se Shërbëtori i partisë së Popullit do të ketë maxhorancë në parlament, por do të ketë nevojë një partner në koalicion për të formuar qeveri.

Zoti Zelensky triumfoi në pollët presidenciale në Prill, por ka qenë i pmundur që të emërojë ministrat që ai donte.

Ai ka premtuar për të zbatuar reforma radikale dhe dhe për të luftar me vendosmëri korrupsionin.

Veritas.com.al/