Etiketa: 18-shkurt

Nancy Pelosi falënderon alienët ilegalë dhe prindërit e tyre që ‘morën në sy rrezikun’ duke thyer ligjin.
Lidere e Minorancës, Nancy Pelosi (D-CA) mbajti një monolog të gjatë prej tetë orësh në foltoren e Dhomës së përfaqësuesve ditën e  Mërkurë, duke përdorur prerogativet e saj si lidere e partisë së...
Nëse turma do të thotë “Po!”, atëherë në Tiranë më 18 shkurt do të përsëritet “Rumania”
(FOTO- Arkiv)/ Burime nga kampi i opozitës tregojnë se nëse në shesh ditën e shtunë do jenë mbi 50 mijë veta atëherë nuk do të shkulen nga sheshi para kryeministrisë deri në dorëheqjen e kryemi...