Shqiptarja Mira Murati arriti në majën e botës së inteligjencës artificiale.
“Mira Murati ka pasur një karrierë mbresëlënëse si lidere teknologjike dhe së fundmi si shefe e teknologjisë e OpenAI, pas largimit të Sam Altman,...