Meloni sulmon “Report” në RAI-3: Më synuan mua duke shtrembëruar portretin e Shqipërisë, solidaritet me Tiranën!
Kryeministrja Italiane Giorgia Meloni ka sulmuar televizionin italian publik, RAI 3, duke thënë se dokumentari kritik ndaj Shqipërisë është një sh...
20 vite në burgim, nëna lirohet pas provave të reja shkencore; ajo nuk i kishte vrarë 4 fëmijët e saj
Një grua australiane që kaloi dy dekada në burg pasi u dënua për vrasjen e katër fëmijëve të saj u fal dhe u lirua nga burgu të hënën, pasi një he...
Ndrikull Nikolla mbjell kudo korrupsion, injorancë …!
Nga:m Dr. Prof. Sali Berisha/ Lexoni mesazhin e nëpunësit dixhital! Ai denoncon emërimin e taksidarëve dhe tender-ndrikullave të saj në post...
Doktor*, po ju tregoj mbi rokadën në Polici, kanë sjellë në krye narko-shefa
  "I nderuar z. Berisha, Une qe po ju shkruaj jam nje punonjes ne Drejtorine e Pergjithshme te Policise se Shtetit, ju lutem mos nxirrn...