Kthim në fole: Meta pret një letër, Basha gjen stresin
 Frrok Çupi U kthyen më në fund, tani lufta nuk ka më vlerë. Këta morën plagë dhe shkaktuan të vdekur, por u mblodhën në folenë ku ishin. Lufta...
Pse u dashka hequr Luli?
  Frrok Çupi Po skicoj piketat për një shkrim... Megjithatë, si në punën e rrobaqepësit, nuk del shkrim i plotë; prapë një skicë mbeti. ...
Pse armatosja nisi nga Bulqiza?
  Frrok Çupi Mos e mendoni se ‘ndjesa’ e kandidatit Mziu ka ndryshuar ndonjë gjë në planin e luftës. Ai bëri thirrje ‘për vdekjen si Elbasa...
Fati i zi që na e paskëshin falur jetën. Tua japim tani?
  Frrok Çupi Në fakt, jetën nuk na e falën këta, por ua morëm për duarsh; dhe tani nuk e dimë a ishte fat i zi për ta, apo fat i zi për ne....
Luli s’mban dot t’krumen, Iliri sfurkun
  Frrok Çupi Bash në ditën kur Iliri po i ulërinte Lulit që të kapte sfurkun e të shponte barqe njerëzish në mbrojtje të votës, bash në atë çast...
S’ka pse burgoset Ndriçim Jonuzi?
  Frrok Çupi Të gjithë janë vënë në ndjekje të Ndriçim Jonuzit; ndërsa ky është kthyer në asgjësues të ‘familjes’ së vet politike. Ndriçimi...
Zot, mos i ço nga gjumi
  Frrok Çupi Se atë çast kur të hapin sytë, do të  shikojnë tjetër gjë nga çfarë ishin duke parë ëndërr dhe do të buçasin të gjitha: E para do t...
Ilir Meta shkon ushtar në Vlorë
  Frrok Çupi Iliri sot ka lajmëruar të madh e të vogël, fis e shokë, se po niset ushtar  në Vlorë. Do ‘të më gjeni në Vlorë’, lëshoi zë në ...
Shansi i fundit ose goditja me bisht
  Frrok Çupi A na bëjnë sytë apo janë këta që përplasen me vetveten?! Kërcënojnë, komplotojnë, vetëflijohen, shesin ajër... Para një or...
Rinas- Morinë dhe linjat përtej
  Frrok Çupi Nuk mund të thuash se cila nga kalimet kufitare u bllokua e para: Morina apo Rinasi?! Ndoshta ka ndodhur si në paradigmën ‘pul...
Faqja 1 prej 2812345...1020...E fundit »