Etiketa: 29-nentori

Homazhe në Ditën e Çlirimit të Shqipërisë, nga grupet partizane te ushtria pjesë e NATO-s
Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta, kryeministri Edi Rama dhe kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, kanë marrë pjesë në ceremoninë e homazheve të mbajtura në nder të dëshmorëve të r...
Nostalgjikët e Hoxhës përkujtojnë me foton e Enverit. ‘Rama- neoballist!’.
Nostalgjikë të diktatorit Hoxha dhe të të Partisë Komuniste iu bashkuan homazheve tek Varrezat e Dëshmorëve. Edhe ata vendosën lule në monumentin "Nëna Shqipëri". Por edhe këtë përvjetor të 74 ...