Etiketa: abc-news

Stephanopoulos i ABC News thotë se ‘ bilbilfryrësi i dytë’ shfaqet kundër Trump nga radhët e shërbimit sekret.
(FOTO: Presidenti Trump kthehet nga një lojë golfi ditën e shtune) Programi televiziv i kësaj të diele, ”This Week,” i drejtuar nga George Stephanopoulos u hap me një raportim që shpallte ‘bilb...
Luftëtarë të maskuar të protestës dhunojnë gazetarët e ‘abc news’
8 persona të maskuar gjatë protestës së opozitës kanë sulmuar grupin e xhirimit të “Abc News”, duke i dhunuar fizikisht dhe i kanë thyer kamerën operatorit Mateo Braja. Gazetari i Abc News, And...