Etiketa: alvin

Kryeministri Italian për Alvinin: “Do të jetojë sërish fëmijërinë e tij, larg bombave dhe luftërave”.
Giuseppe Conte shkruan: Kthimi i Alvinit në shtëpi është një nga ato histori që të mbush zemrën. Fëmija shqiptar, për vite me radhë në një kamp refugjatësh në Siri, në orët e ardhshme më në fun...
Profil/ Kush është libanezi Marc I. Ghorayev, konsull i Shqipërisë, heroi që negocioi shpëtimin e Alvin?! FOTO
-Njihuni me konsullin biznesmen të Shqipërisë që identifikohet si “qytetar i botës”- Marc I. Ghorayeb është Konsulli i Nderit i Shqipërisë në Liban, shtet në Lindjen e Mesme, i cili u bë sot i ...
Ministri Lleshaj, nga Bejruti: ‘Alvin po niset drejt Italisë, shikojmë mundësitë të marrim fëmijët e tjerë”.
Në një lidhje direkte gjatë edicionit informativ të orës 15:00 në Top Channel, ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj foli mbi operacionin e shpëtimit të Alvinit, të cilit iu referua si tepër i ndër...