Etiketa: angela-merkel

Dallimi: Ja ku jeton Angela Merkel dhe ja ku jeton Ramush Haradinaj. FOTO.
Është gruaja më e fuqishme në botë, mirëpo nuk është e dhënë pas luksit dhe markave të shtrenjta. Bëhet fjalë për kancelaren gjermane Angela Merkel, e cila jo rrallëherë është vënë në fokus të ...
Takimi i BE në Bratislava: Merkel thotë se blloku është në ‘situatë kritike’
  Bashkimi Europian është “në situatë kritike”, tha kancelarja gjermane gjatë takimit të sotëm në Sllovaki ku po diskutohet rreth rrugëve si të rifitohet besimi pas votës së Britanisë për ...