Etiketa: anila-hoxha

Dy të spiunazhit rus në Shqipëri/ Erdhën gjatë stërvitjes së ushtrisë amerikane
Nga Anila Hoxha/ TCH Dy shtetas rus, Georg Budanov dhe Vladislav Cherkasov janë vendosur nën hetim nga prokuroria e Tiranës si të dyshuar për spiunazh, për dy vepra të kodit penal 213 dhe 2...
Atentati i Shkozetit, dy ditë pas procesit gjyqësor mbi tokat në Gjirin e Lalëzit
Nga: Anila Hoxha/ TCH Koment/ Para atentatit, në Gjykatën e Apelit Durrës, është zhvilluar një proces që lidhet me tokat në Gjirin e Lalëzit, ku njëri nga palët është lidhje e gjyqtarit të v...