Etiketa: aretha-franklin

Ikona e muzikës, Aretha Franklin vdes në moshën 76 vjeç
AFP -Llojet e hiteve të Aretha Franklin u shtrinë nga soul te R&B, gospel dhe pop- Aretha Franklin, ikona e muzikës dhe këngëtare legjendare e njohur si “Mbretëreshë e Shpirtit” përgjatë...
“Mbretëresha e Shpirtit” e Shteteve të Bashkuara, Aretha Franklin, e sëmurë rëndë.
Këngëtarja Aretha Franklin, ylll i artit, dy herë fituese e Çmimit Grammy, trashëgimia e së cilës shkon pas disa dekada, ndodhet e sëmurë rëndë, e rrethuar nga të afërmit e saj- sipas një reporter...