Etiketa: armepushim

Armëpushimi Rusi-Turqi mbahet në Siri pavarësisht shkeljeve të vogla
The Associated Press, 6 Mars 2020 Aktivistët e opozitës dhe një monitorues i luftës raportuan një mungesë të plotë të avionëve të qeverisë Ruse dhe Siriane në qiellin e Idlib dhe një qetësi rel...
Lideri ushtarak i Kurdëve Sirianë falënderon Trump për armë-pushimin
  JOEL B. POLLAK/ Breitbart Gjenerali Mazloum Abdi, udhëheqësi i lartë ushtarak i Kurdëve Sirianë, falënderoi Presidentin Donald Trump të Mërkurën për përpjekjet e tij në ndalimin e një...
Putin: “Etapa e ardhshme” do të jetë armëpushimi në të gjithë Sirinë
(FOTO: Presidenti Vladimir Putin në vizitën në Tokio)   Presidenti rus Vladimir Putin deklaroi sot, e premte 16 dhjetor, nga Tokio, ku ndodhet për vizitë zyrtare, se "etapa e ardhshme" ...