Etiketa: astrit-patozi

MOS E ZHVLERËSO SAKRIFICËN E HERONJVE TË LUFTËS!
Nga: ASTRIT PATOZI Dërgimi i ekipit të mjekëve dhe infermierëve shqiptarë në Itali ishte një gjest i bukur, që ia vlen të përshëndetet dhe për këtë nuk ka nevojë të jesh patjetër shqiptar. Zihuni g...
VETËPËRMBAJTJA SI VAKSINË
  Nga ASTRIT PATOZI/ Sot ka një konsensus global se gjëja më e lehtë është të mëzitesh dhe stresohesh në kushtet e karantinës, por ti duhet të vetëpërmbahesh shumë që pastaj të kesh mundësi...
ËSHTË MË MIRË QË PO VIJOJNË TË KACAFYTEN SI MË PARË
  Nga Astrit Patozi/ Që kur Organizata Botërore e Shëndetësisë shpalli gjendjen e pandemisë, janë të shumtë ata udhëheqës apo njerëz të famshëm, që e konsiderojnë luftë përballjen globa...
KORONAVIRUSI MUND TA RIFORMATOJË BOTËN
  Nga: Astrit Patozi/ Kur na ra tërmeti, u kujtuam për sizmiologët, inxhinierët, arkitektët, gjeologët, madje edhe për muratorët e ndërtimit. Një grua e moshuar që kishte dalë prej kohësh n...
PËR KORONAVIRUSIN NË SHQIPËRI DUHET DËGJUAR JURGEN KLOP
  Në kushtet, kur për fat ende nuk ka asnjë shqiptar të prekur me koronavirus, megjithë përmasat e frikshme, që po merr kjo epidemi në botë, është më produktive dhe më e arsyeshme ta marrësh a...
PO KËRKOHET NJË “KOPIL” PËR DËSHTIMIN E REFORMËS
  Nga: Astrit Patozi/ Qofsha i gabuar, por duket sikur po bie që tani era e keqe e dështimit të reformës zgjedhore. Debati që ka nisur mes sherrxhinjve të përhershëm nuk ka të bëjë me çësht...
BULEVARDI, SI KËMBANË PËR ZGJIMIN E SHQIPËRISË NORMALE
  Nga: Astrit Patozi/ Ka një ekzaltim të madh të atyre që organizuan apo udhëhoqën mitingun e Ilir Metës dje në bulevard. Aq i madh ishte shfrimi i gëzimit, sa krijoi edhe përplasje të fort...
DUHET MARRË ME QETËSI KY VIT…
  Nga: Astrit Patozi/ Duhet marrë me qetësi ky vit, se është shumë shpejt për t’u mërzitur. Për ata që gënjehen lehtë është e sigurt se do të jetë i mbushur me ngjarje dhe dukuri të rralla ...
PËR XHELATËT DHE VIKTIMAT E RREME TË ANTI-KÇK-së
Nga: Astrit Patozi/ Kundërshtarët më të zëshëm të Anti-KÇK-së bëjnë gabim që e sulmojnë ligjin thjesht si një cënim i lirive dhe të drejtave të njeriut apo si një kapërcim të kushtetutës. Jo se...
TË GJITHË NË PAQE DUKE PËRGATITUR LUFTËN
Nga: Astrit Patozi/ Të gjithë po shfaqen të qetësuar dhe tonet janë ulur ndjeshëm, ndonëse asgjë domethënëse nuk ka ndodhur që kjo paqe e çuditshme dhe e papritur të konsiderohej si pasojë. Lide...
Faqja 1 prej 3123