Etiketa: avioni-i-marre-peng

Nënshkruhet marrëveshja Kosovë- Serbi, ose fillimi i ‘Shengenit Ballkanik’; në praninë e ambasadorit Grenell dhe Thaçi e Vucic.
Është nënshkruar marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë për hekurudhën dhe autostradën që lidh dy shtetet. Kjo është bërë nën prezencën e ambasadorit amerikan Richard Grenell dhe presidentëve të d...
Presidenti Trump zgjedh që t’i qëndrojë pranë Melanisë në spital, se sa në ceremoninë e Izraelit.
Presidenti Donald Trump zgjodhi që më mirë të qëndrojë me gruan e tij, Melania, për kohën që ajo po kurohet, se sa të merrte pjesë në ceremoninë e inaugurimit të ambasadës së Shteteve të Bashkuara...
Një avion Libian mund të jetë marrë peng në Malta.
(FOTO: Pamje nga avioni Libian që mendohet se është marrë peng në Malta)/ Një avion pasagjeres nga Libia me 118 persona në board është detyruar me  forcë që  të ulet në Malta, që kryeministri M...