Etiketa: berlsukoni

Kryeministre e Polonisë bën lidhjen mes sulmit në Londër dhe politikave të BE mbi emigracionin.
  (FOTO: Beata Szydlo, kryeministre e Polonisë)/ Kryeministër e Polonisë bëri lidhje mes sulmit në Londër ku objektiv ishte Parlamenti Britanik, dhe politikës së Bashkimit Europian mbi ...
Berluskoni po bëhet gati të largohet
  Nga Jakopo Barigaci/Politico/   Një muaj përpara se të mbushë 80 vjeç, Silvio Berluskoni ka bërë një seri lëvizjesh të papritura, duke lënë të kuptohet se edhe pse një forcë u...