Etiketa: berzh

Banka Europiane akordon 100 milion euro për turizmin. Rama: ‘Ky është besim te strategjia e qeverisë’.
Bashkimi Europian dhe Banka Europiane (BERZH) ,  kanë prezantuar në kryeministri një projekt 100 milionë euro për turizmin në Shqipëri. Kryeministri Rama i pranishëm në takim vlerësoi këtë kontrib...
Analiza e BERZH: Ballkani, anëtar në BE- pas 40 vjetësh, ose në vitin 2220.
Vendet e Ballkanit Perëndimor  në agjendën e tyre kanë  një seri reformash të brendshme por edhe të lidhura me njëra-tjetrën që synojnë ngushtimin e hendekut që ekziston mes Bashkimit Evropian dhe...
Pse erdhi dita që shqiptarët të duan prapë diktaturën?/ BERZH
Shqiptarët duan më shumë autoritarizmin, sesa demokracinë. Ky është përfundimi në të cilin ka arritur një vrojtim i realizuar nga Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), sipas të cilit...