Etiketa: birn

Dosja e Lulzim Bashës bllokohet në Prokurorinë e Tiranës
Drejtuesja e Prokurorisë së Tiranës Elisabeta Imeraj thotë se grupi hetimor për kontratat e lobimit në SHBA është përçarë dhe se dosja gjendet në tryezën e saj pa vendimmarrje finale. Dosja e s...
Mund të jem ‘Një Fermer i Zoti’: Si u bë milioner ish-kryeprokurori shqiptar?
Ish-kryeprokurori Adriatik Llalla transformoi një investim prej 16.3 milionë lekësh në një kapital me vlerë 1 milionë eurosh, përmes transaksioneve me një person të dënuar për vrasje, një biznesme...
Kush është pronari i Shqipërisë?!
( Foto: Etilda Gjonaj, Ministre e Drejtësisë. Foto: LSA)/   Qeveria duket se është vënë në siklet nga kritikat ndaj vendimit të çuditshëm të bllokimit të regjistrimit të tokave të bregd...