Etiketa: bisede-telefonike

Luftëtarë të maskuar të protestës dhunojnë gazetarët e ‘abc news’
8 persona të maskuar gjatë protestës së opozitës kanë sulmuar grupin e xhirimit të “Abc News”, duke i dhunuar fizikisht dhe i kanë thyer kamerën operatorit Mateo Braja. Gazetari i Abc News, And...
Biseda telefonike e Trump me Putin dhe liderët e Japonisë, Gjermnaisë, Francës dhe Australisë.
(FOTO: Presidenti Donald Trump në bisedë telefonike me lider ndërkombëtarë)/ Donald Trump bëri disa biseda telefonike me liderët botëror ditën e  Shtune, duke përmendur edhe Vladimir Putin, pre...