Etiketa: bujar-asqeriu

‘Të shembet!’, ‘të mos shembet!’…, Bujar Asqeriu vjen në vete: “Jo!, të mos shembet!”.
Edhe Bujar Asqeriu ikën nga FRONTI, shkruan sot media e vënë në krah të mos- shembjes së Teatrit Kombëtar. Në fillim ishte rreshtuar si një nga kundërshtarët më të ashpër të shembjes së Teatrit...
Fjalim mortor i një artisti para trupit të Artit dhe ca grindje në mort
Fjalimi i Bujar Asqeriut: “Ktheje kokën nga teatri, pasi po vdes. Shikoni se çfarë ndodh me teatrot në rrethe, kanë vdekur. Kam shkuar në Shkodër, Fier, Sarandë dhe gjendja ka qenë skandaloze. ...
Një Teatër më shumë,- të paktën- një burg më pak! Spektatorët i kemi në burgje…
Nga: Bujar Asqeriu/ Refleksionet që vijnë nga qeveria dhe ministrja jonë e nderuar janë të vakta e të pafuqishme, mos të them të ftohta. Si duket këta ende nuk e kuptojnë cfarë është artisti. N...