Kryeministri Edi Rama ka reaguar sërish sot për të tretën herë në lidhje me Teatrin Kombëtar. Këtë herë Rama ka zgjedhur të publikojë shkrimin e aktores dhe ish-deputetes së PD, Raimonda Bulkut. ...