Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta, kryeministri Edi Rama dhe kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, kanë marrë pjesë në ceremoninë e homazheve të mbajtura në nder të dëshmorëve të r...