Etiketa: dieta

Mund të dobësohesh edhe duke ngrënë, por çfarë? Kjo është çështja.
  Mjafton të zgjedhësh ushqimet e duhura, pra ushqimet që djegin yndyrna, kështu mund të dobësohesh edhe duke ngrënë. Nëse keni disa kile më shumë, por asnjë dëshirë për të bërë dietë, ...
Çfarë nuk duhet bërë kurrë për të rënë në peshë?!…
99% e dietave janë ndërtuar me qëllim që të bëjnë një lojë të vogël për të mashtruar trupin dhe për ta manipuluar që të humbë peshë. Në më të shumtën e rasteve kot mendoni se manipuluat. Loja q...