Etiketa: divorc

Burri i Sarah Palin bën gati dosjen gjyqësore për divorc.
Burri i ish kandidates për zëvendës presidente në Shtetet e Bashkuara, Sarah Palin, ka plotësuar dosjen për divorc, sipas medias amerikane. Letrat në dosje, nga Anchorage, Alaska, ditën e premt...
Hillary Clinton plotëson dosjen për divorc në Gjykatën e New York-ut.
Siç njofton briefly USA News Today, rreth orës 9:18 a.m. të Mërkurën, avokati i Hillary Rodham Clinton dorëzoi dosjen për divorcin në Gjykatën Supreme të Shtetit të New Yorut për Westchester Count...
“Krisje” e lumturise mes Nora Istrefi dhe Robert Berisha ?!
Mediat gjithmonë janë të vëmendshme ndaj çifteve më të njohur të showbiz-it, por kur bëhet fjalë për çiftin Berisha, interesi rritet akoma dhe më tepër. Pas lajmit se Roberti ka një fëmijë jashtë mart...