Ngjarja ka ndodhur rreth orës 07:15, ku tre persona të maskuar dhe me armë kanë hyrë në banesën e shtetasit A. S. Kanë grabitur gjithë shumën e parave që kishte familja dhe janë larguar. Si[pas...