Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka dhënë një lajm të mirë për të gjithë drejtuesit e mjeteve që kanë kolauduar makinën e tyre përgjatë 2020-ës, përfitojnë shtesë dhe nj...