Etiketa: dritan-kaba

PERSHKRIM I (MOS) HAPJES SË NEGOCIATAVE
Po përshkruaj si është kjo puna e negociatave. Dikush kur masturbohet ka ne mendje dike, varet nga seksi dhe orientimet seksuale te masturbuesit. Kur arrin ne piken e "shpërthimit" i ka sytë mb...
JAM PRO SENSIBILIZIMIT PËR LGBT
Nga: Dritan Kaba/ Këto ditë në median e shkruar, portale, emisione kryesore të televizioneve ka zënë vendin e parë diskutimi rreth sensibilizimit që po bëhet në ambientet e shkollave të mesme në krye...
Pagesë, tra dhe viza për ‘Çeçenët’ e Ramës
Nga Dritan Kaba/ Dikur kryetar bashkie Rama i cilësonte çeçenë, që duhet të hyjnë me vizë në Tiranë. Sot qe ka tepsinë i vetëm, ja arriti t’i vendosë viza verilindjes së Shqipërisë dhe gjysmës t...
Sadiku- një gënjeshtar për Ramazan
Nga: Dritan Kaba/ E mban veten si besimtar musliman por ka bere nje mekat te madh duke genjyer haptazi. Ne spot ai reciton genjeshtra njera pas tjetres, duke mekatuar keshtu shume rende gjate muaji...