Nga Pazari i Ri, kryetari i Bashkisё së Tiranёs, Erion Veliaj, ka çelur zyrtarisht siparin e festave të fundivitit, Krishtlindjen dhe Vitin e Ri. “E nisim nga Pazari i Ri ndriçimin e qytetit, m...