Grabitësi ka qenë i armatosur dhe ka marrë gjithë sasinë e parave të xhiros ditore në Farmaci. Këtë njoftim jep policia, pa mundur që ta neutralizojë autorin e krimit. Sipas dëshmitarëve gra...