Etiketa: fashion-week

Një trend i papranueshëm që dominon Fashion Week
    Keni parë veshje kaq të bukura saqë të duket shumë e domosdoshme, por që një bindje të brendshme thua se a është e përshtatshme që ta veshësh dhe të shëtisësh rreth e rrotull n...
Fashion Week: Chanel midis high-tech dhe të brendshmeve chic
Mure me pajisje elektronike, ekranë, mure të bardhë… dhe robotë me costume Chanel: Karl Lagerfeld paraqiti sot, e martë 4 tetor, një koleksion me temën e “teknologjisë intime”, duke përzier inspir...