Makina mikrobus  me të cilin udhëtonin punonjësit e HEC-it Fierzë sot në mëngjes, është aksidentuar rëndë. Për pasojë, raportohet se deeri ka humbur jetën një person, Dem Oruçi, dhe janë plagosur ...