Rënia e fortë e temperaturave të motit dhe shirat shumë të dendur, kishin një gjë pas tyre që nuk mundën ta fshehin. Bora e maleve që zakonisht shoqëron motin me ‘huqe’ si këto, u shfaq edhe kë...