Gjenerali Rrahman Parllaku është ndarë nga jeta të dielën në moshën 100-vjeçare. Në historinë e Shqipërisë ai është dëshmitar dhe protagonist i rëndësishëm i tri kohëve, i Luftës Nacionalçlirim...