Etiketa: gjykata-e-strasburgut

Gjykata Europiane për të Drejtat e Njeriut, Strasburg: Të rihapen hetimet për 21 Janarin!
Gjykata e Strasburgut shpalli vendimin për rihapjen e hetimeve, duke pranuar marrëveshjen mes 4 familjarëve të protestuesve të vrarë më 21 Janar dhe qeverisë shqiptare, e cila ka marrë përsipër që...
Del në shesh përgjimi mbi shantazhin e Qeversië në Gjykatën e Strasburgut, kundër pronarëve në Shqipëri
 “Më mori Engjëll Agaçi, Sekretari i Përgjithshëm i Këshillit të Ministrave, e më thotë ç’e ke Ledi Biankun?... Pastaj, Biba i drejtohet Biankut për ta bindur që të pranojë të ndikojë: “A të...