Etiketa: hidrocentrale

Kishim 150 hidrocentrale në vend, qe dje bëhemi me 155.
Shqipëria ka sot të paktën 155 hidrocentrale në prodhim në të gjithë vendin. Në këtë total përfshihen sigurisht edhe hidrocentralet që janë pronë e shtetit, por pjesa dërmuese i përket hidrocentra...
Qindra të zhdukur, një numër i pabesueshëm të vdekurish në Laos; çahet diga e hidrocentralit
Qindra persona janë zhdukur dhe një numër i pabesueshëm njerëzish kanë vdekur pasi një pjesë e konstruksionit të digës që mbante liqenin e hidrocentralit është çarë në juglindje të Laosit. Pas kës...
Gazeta Blic e Beogradit zbulon projektin e përbashkët Vuçiç- Rama
Gazeta e vjetër beogradase “Blic”, përmes një shkrimi të saj, ka zbuluar planin e “miqësisë së afërt” mes kryeministrit serb Vuçiç dhe kryeministrit shqiptar Rama. Sipas saj, nuk është adrenalina ...