Etiketa: hiv

Frytet e Trojkës mbi Greqi: HIV, çrregullime mendore dhe vetëvrasje
Kriza greke shpërtheu në vitin 2009: në atë kohë si kryeminister sapo ishte ulur, George Papandreou i Pasok i birit i Andreas i cili ishte kreu i ekzekutivit në vitet tetëdhjetë e nëntëdhjete  dhe...
Brryan Jackson: Babi më injektoi virusin HIV
Nga: Lucy Hancock/ Kur babai i Brryan Jackson injektoi në trupin e djalit të ve, atëherë i mitur, një shiringë plot me gjak të infektuar me HIV. Në atë kohë babai shpresonte se nuk do të shikon...