Etiketa: holokausti

Liliana Segre, italiane mbijetuar e Holokaustit, merret në mbrojtje mes vdekjes dhe kërcënimeve.
Një e mbijetuar e Holokaustit, 89 vjeçe në Itali, është shënuar nga garda Policore për mbrojtje pasi ka marrë qindra kërcënime përmes medias sociale. Liliana Segre, e cila ishte dërguar në kamp...
Gjermani – Emigrantët duhet të mësojnë rreth Holokaustit/ Reuters
Emigrantët e mbërritur rishtas në Gjermani duhet të mësojnë më shumë rreth Holokaustit në leksionet e tyre për integrimin, ka thënë një nga politikanët Gjerman, ndërsa eksperienca Eruopiane po rri...