(FOTO: Bush dhe Barbara)/ Në ceremoninë për Inaugurimin e presidentit Trump  do të marrin pjesë ish-presidentë dhe Zonjat e Para, përfshi edhe George Bush dhe Laura Bush. I vetmi që do të...