Nga Katia Fache/ -I hyjnizuar në Festivalin e Venecias dhe në Festivalin ndërkombëtar të Torontos- Nëse cilësia e filmit i lidhet pa dyshim me ekipin realizues dhe me skenarin, prania e Nat...