Nga: Alex Pappas, Jake Gibson | Fox News Jeff Sessions, dikur një nga këshilltarët më besnikë dhe te besuar të Presidentit Trump para se të zemëronte Trump mbi tërheqjen e tij nga hetimi i Rusi...