Etiketa: kel-demi

Ja ku kërkoi strehim politik Gafurr Mazreku pasi shtiu mbi Azemin
  Nga: Enkel Demi Në atë kohë drejtoja Radio Koha, e cila ishte e para radio që i kushtohej lajmin, ndërsa ndodhte. Ishte viti 1998 dhe më shumë se e ndiqnim ne lajmin, ishte ai që na nd...
Rreziku mysliman? Ky ka lujt’ mendsh…
  Nga: Enkel Demi Agjencia Reuters citon kryeministrin Edi Rama që është lutur në Berlin, duke thënë që nëse na ktheni shpinën për anëtarësimin në Bashkimin Europian, kjo “mund të ushqejë radik...
Nëse Krishti zbret sonte në Shqipëri…, në cilën anë do të ishe?!
Nga: Enkel Demi Sot, është e Premtja e Madhe, ditë morti e përbotshme, sepse pikërisht gjatë Pashkës hebraike, njerëzimi vrau Zotin. Shenja e zisë mbulon besimtarët, të cilët do të jenë dëshmitarë të...
Ed’ Topi di me i dhon’…
Nga Enkel Demi Kur binte fjala në televizion për ndonjë program apo prodhim që ishte i mirë përdornim këtë shprehje të Ed’ Topit në gegnishten e Tironës së tij: “Filani? Ai, po, di me i dhon’…”, çka ...
Fronti i bën gjyqin sërish At Zefit.
Nga: Enkel Demi/ Para do ditësh botuam në 27.al një koment të studiuesit Kastriot Dervishi, i cili ilustronte fotot e disa partizaneve me një fjali të librit “Rrno për me tregue” të at Zef Pllumit....