Etiketa: kelly

Zëra se Shefi i stafit Gen. John Kelly kërkon dorëheqjen, por nga Shtëpia e Bardhë nuk ka asnjë fjalë.
Shefi i Stafit të Shtëpisë së Bardhë, John Kelly ka shprehur vullnetin që të japë dorëheqjen dhe propozimin e ka dërguar të presidenti Donald Trump, siç raporton ‘ABC News’. ‘Breitbart News’ ka...
Donald Trump korrekton shefin e stafit John Kelly: ‘Muri është Mur, nuk kam ndryshuar asgjë” rreth programit
Sot në mëngjes, disa media, nga më të mëdhatë e botës, përhapën lajmin se, sipas John Kelly- shef i stafit i Shtëpisë së Bardhë, duke cituar intervistën në Fox News ku ky kishte thënë se “Trump ka...
Presidenti Trump sapo ka emëruar Sekretarin e DHS, John Kelly, si shef i Stafit në Shtëpinë e Bardhë.
Në ënjë njoftim befasues të Premten, Presidenti Donald Trump ka njoftuar se ka zgjedhur Gjeneral John Kelly si shefin e ri të stafit të Shtëpisë së Bardhë, i cili zëvendsëson ish shefin e Komiteti...
VIDEO/ Intervista në BBC ndërpritet nga fëmijët e të ftuarit.
https://youtu.be/6feuO7O7cSc Në një intervistë mbi Korenë e Veriut,  me të ftuarin Robert Kelly, profesor i Shkencave Politike në Pusan National University ka ndodhur një gjë e pandodhshme. Intervi...
Muri i Trump do të ndërtohet në më pak se dy vjet- premton Kelly.
Sekretari i ri i Departamentit Homeland Security (DHS), gjeneral Marine John Kelly, beson se do të arrijë të bëjë të mundur që premtimi i presidentit Donald Trump për ndërtimin e  murit në kufirin...