Etiketa: koha-e-punes

Bëni seks gjatë kohës së punës- sugjeron një këshilltar Suedez
  Suedezët mund të marrin një orë kohë pushim gjatë kohës së punës he të shkojnë në shtëpi e të bëjnë seks me partneret e tyre- sipas një këshilltari i cili thotë se kjo rrit partnershipin...
Direktiva e re: Koha për të ardhur në punë të llogaritet si orë pune!
Gjykata Europiane dhe Komisioni Europian kanë argumentuar se koha që punonjësit shpenzojnë për të ardhur dhe për t’u larguar nga puna, duhet të konsiderohet si pjesë e orarit dhe punës dhe të pagu...