Etiketa: kolaudimi-i-makinave

Makina e kolauduar në 2020?! DPSHTR: Përfitoni një afat shtesë prej 3 muajsh. Po mjetet që targohen për herë të parë?
Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka dhënë një lajm të mirë për të gjithë drejtuesit e mjeteve që kanë kolauduar makinën e tyre përgjatë 2020-ës, përfitojnë shtesë dhe nj...
Rama: Kolaudimi i makinave i kalon shtetit; risitë lehtësuse për drejtuesit e automjeteve
Kryemistri Edi Rama mëngjesin e sotëm ka dhënë lajmin se kontrollit teknik të mjeteve rrugore (kolaudimi) tashmë do të kryhet nga shteti. Me anë të një postimi në profilin e tij në Facebook Rama...