Etiketa: kona

Shefi i Pentagonit, Mark Esper paralajmëron botën “Zgjohuni” para kërcënimit kinez.
  Kina ka vjedhur kapacitetet e Perëndimit, ka poshtëruar shtetet e kombeve më të vegjël dhe po kërkon “avantazhin me çdo mjet dhe me çdo çmim” tha sekretari i mbrojtjes i SHBA, Mark Esper...
Donald Trump nënshkruan fazën e parë të marrëveshjes së tregtisë me Kinën
Nga: CHARLIE SPIERING, Breitbart Presidenti Donald Trump ka pritur të mërkurën nënshkrimin e fazës së parë të marrëveshjes tregtare me Kinën, duke shënuar një moment historik të rëndësishëm në ...